Hirdetés

Replicas trailer - Keanu Reeves feltámasztja a szeretteit

|

A New York Comic-Con alkalmával debütált a szívbemarkoló témájú sci-fi-thriller előzetese, amelyben Keanu Reeves karaktere a családtagjait próbálja meg visszahozni a halálból.

Hirdetés

Noha a Replicas című sci-fi thriller még nincs teljesen kész - jelenleg az utómunkálatoknál tartanak -, a New York Comic-Conon mégis képviseltette magát a film, maga a főszereplő, Keanu Reeves mutatta be a legelső trailert a résztvevőknek. 

Hirdetés

A Holnapután írója és Az áruló rendezője, Jeffrey Nachmanoff a The Punisher: Dirty Laundry kisfilm és a Támadás a Fehér Ház ellen 2 - London ostroma szkriptjeit jegyző Chad Stf. John forgatókönyvéből dolgozhatott. A történet középpontjában egy tudós (Reeves) áll, aki megszállottan dolgozik azon, hogy emberi tudatot át tudjon ülteti mechanikus testbe, azonban mielőtt ez sikerülne, egy szörnyű autóbalesetben elveszíti a családját. Megpróbálja őket visszahozni az életbe azzal, hogy klónozza őket, azonban előbb-utóbb rá fog eszmélni, hogy nem lehet büntetlenül istent játszani. 

Reevesen kívül felbukkan még a filmben Alice Eve és Thomas Middleditch is, de a premier dátumát még nem tűzték ki. Annyi viszont biztos, hogy az egykori Neónak nem lehetett könnyű eljátszani a szerepet, hiszen a magánéleti tragédiái kísértetiesen hasonlítanak a Replicas felvetésére: 1999-ben, egykori barátnőjével, Jennifer Syme színésznővel gyereket vártak, de kislányuk halva született. Ezt nem bírták feldolgozni és néhány hónap múlva szakítottak, majd a súlyosan depressziós Syme 2001-ben halálos autóbalesetet szenvedett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.