Hirdetés

Repülj vissza Hollywood legszebb éveibe a Remembering Gene Wilder előzetésével

|

Az amerikai filmgyártás egyik legnagyobb legendáját ismerhetjük meg.

Hirdetés

Van valami a régi Hollywoodi filmekben, amelyek miatt nem tudjuk nem nézni őket. Egy teljesen más világ jelenik meg bennük, amelyek által jobban megérthetjük, hogy akkoriban milyen problémák foglalkoztatták az embereket. Az ilyen alkotásokat nézve jogosan állapíthatjuk meg, hogy ma már nem készülnek ehhez hasonló filmek. 

Ennek a korszaknak volt egy emblematikus alakja az a Gene Wilder, aki olyan klasszikusokban mutatta meg a tehetségét, mint a Bonnie és Clyde, az Amit tudni akakrsz a szexről...vagy Az ifjú Frankenstein, illetve persze a legklasszikusabb szerepe, a Charlie és a csokigyár. Aki egyszer látta Wildert, sosem felejti sajátos humorát, mozgását és persze remek színészi képességeit. 

Hirdetés

Most egy dokumentumfilm keretein belül ismerhetjük meg jobban Gene Wildert. Ron Frank filmje az eddigi kritikák szerint tökéletesen kapta el a privát és a nyilvános szféra közötti átmenetet. Az archív felvételek, a filmrészletek tökéletes elegyet alkotnak a már több fesztiválon is vetített alkotásban.

 

A filmet márciustól vetítik az amerikai mozik. Ti megnéznétek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.