Hirdetés

Resident Evil: First Hour websorozat 1-2. rész

|

A Mortal Kombat websorozat módjára a Resident Evil is megkapja a maga rajongók által elképzelt verzióját, s egy dologban hasonlít a két széria: ismét minőséggel van dolgunk!

Hirdetés

A Resident Evil: First Hour websorozat a második Resident Evil film előzményét testesíti meg, a sztori szerint Leon Kennedy és két random rendőr csapdába esnek egy Raccoon City mellett található farmon, a helyzetük pedig eléggé kilátástalan az eső módjára ömlő zombik miatt. A websorozatot April Choi és Ross Peacock rendezi, az epizódok sztoriját April Choi szerezte, Leon Kennedy-t pedig James Whitwell keltette életre. Az első két részt a továbbiakban tekinthetitek meg, ahogy érkeznek szép sorban tesszük ki őket. Jó szórakozást!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.