Hirdetés

Resident Evil: Retribution - Magyar cím és a trailer előzetese

|

Az InterCom jóvoltából megtudtuk a Resident Evil: Retribution magyar címét és a stúdiók jó szokásához híven a film trailere is megkapta a maga beharangozóját amolyan az előzetes előzetese módon.

Hirdetés

Fene se érti, hogy miért olyan jó egy 10-15 másodperces ízelítő a film ízelítőjének, de nyilván a marketingesek ehhez jobban értenek és meg is éri nekik a dolog. Annyi bizonyos, hogy a Resident Evil: Retribution megkapta a hivatalosnak tűnő magyar címét, ami valahogy így hangzik: A kaptár - Megtorlás. Hozzávetőleges dátummal is tudunk szolgálni, ami elméletileg szeptember 13-án lesz (a szeptember tuti). A film teljes trailere holnap várható, addig is megtekinthetünk egy nyúlfarknyi kedvcsinálót a tovább mögött. Eddigi részletes Resident Evil anyagaink a címkéken keresztül fellelhetőek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.