Hirdetés

Rio 2 - Az első előzetes

|

Emlékeztek még a 20th Century Fox 2011-es animációs filmjére, amelyben papagájok riszáltak? Nos, megérkezett a folytatás első látnivalója.

Hirdetés

Befutott a Rio nevű animációs film második részének trailere, amelyben továbbra is ritmusra rázzák a már jól ismert szárnyasok (és pitbull). A sztori újfent Azúr és Jewel, a papagájpár körül alakul, akik ezúttal három fiókát nevelgetnek és úgy döntenek, hogy a kicsik lássanak világot, ezért elutaznak a városból egészen az Amazonas vidékére. Mint ahogyan az lenni szokott, ismét nagy galibába kerülnek... A rendezői poszton továbbra is Carlos Saldanha tevékenykedik, az eredeti szinkronhangok között ott van Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, Andy Garcia, Rita Moreno és Bruno Mars is. A premier 2014. április 11-én várható, természetesen 3D-ben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.