Hirdetés

Rio 2 - Megérkezett a harmadik trailer (Update)

|

Újabb előzetessel bővült a Rio című animációs film folytatása, amelyben Azúr és párja további kalandokba keverednek és természetesen ismét lesznek zenés betétek.

Hirdetés

Mint ahogyan korábban írtuk, a sztori középpontjában Azúr és Csili áll, akik három fiókájukat hátrahagyva elkényelmesedett városi életüket úgy döntenek, hogy kiruccannak az Amazonashoz, ahol egy rakás őrült figurával ismerkednek meg, például Csili apjával. Az eredeti szinkronhangok sorát gyarapítja Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, Andy Garcia, Tracy Morgan, Rodrigo Santoro, Jamie Foxx, Leslie Mann, will.i.am és Bruno Mars. A külföldi premier 2014. április 11, a hazai még nem ismert.

UPDATE: Megérkezett a magyar szinkronos előzetes is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.