Hirdetés

R.I.P.D. - Alternatív és törölt jelenetek

|

Nem igazán mondhatnánk, hogy a R.I.P.D. - Szellemzsaruk nagy siker lett volna, sőt, a kritikusok többsége is enyhe közepesre értékelte, azért a DVD és Blu-ray kiadás jár. Valamint az extra jelenetek is.

Hirdetés

Bármennyire is szerettük volna, 60 százaléknál mi sem tudtunk többet adni Robert Schwentke rendezésének, pedig a Ryan Reynolds és Jeff Bridges főszereplésével készült, félresikerült Men in Black utóízt hagyó alkotás ígéretesen indult, mégsem tudott élni a lehetőségeivel. Ennek ellenére a R.I.P.D. - Szellemzsaruk megkapja a DVD és Blu-ray változatát is, a korongokon olyan extrákkal, mint az alternatív és a törölt jelenetek. Ezekből láthattok a folytatásban három alternatív videót, valamint egy a vágószoba padlóján landolt darabot. A várható megjelenés november 20. Jó szórakozást!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.