Hirdetés

Robbie Williamsről is készít sorozatot a Netflix, íme az első trailer

|

A világhírű zenész nagy utat tett mega a Take Thattől, a streamingszolgáltató pedig egy doksiban mesél a pályafutásáról.

Hirdetés

A 49 éves angol énekes és dalszövegíró, Robbie Williams ma már egyike a leghíresebb zenészeknek, de a '90-es években még csak bontogatta a szárnyait. 1990 és 1995 között a Take That tagjaként figyelt fel rá a világ, 1996-ban pedig elkezdte szólókarrierjét: egy évvel később jelent meg legelső stúdióalbuma, a Life thru a Lens, amit még számos másik követett.

Williams sorra döntötte a rekordokat, hét lemeze is bekerült az Egyesült Királyság 100 legtöbb eladással büszkélkedő albuma közé, 2006-ban pedig a rekordok könyvébe is bekerült azzal, hogy egy nap alatt 1,6 millió jegy kelt el akkori turnéjára, a Close Encounters Tourra. Olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a Feel, az Angels, a Candy, a Supreme vagy éppen a Let Me Entertain You. 

Hirdetés

Természetesen Robbie Williams életében is voltak hullámvölgyek, többek között erről is mesél a Netflix négyrészes dokumentumsorozata, amely több száz órányi, 30 évet felölelő felvételből szemezgetve enged betekintést a kulisszák mögé a sztár szólókarrierjének 25. évfordulója alkalmából. A doksin tapasztalt stáb dolgozott, hiszen az a Joe Pearlman rendezte, aki a Harry Poter 20. évordulós filmjét is összehozta, míg a producerek között köszönthetjük Asif Kapadit is, aki olyan projetekből vette ki a részét, mint A láthatatlan énem, Az év, amikor a zene mindent megváltoztatott és a Laika. Az alábbi kedvcsináló hangulatos ízelítőt ad a végeredményből:

A Robbie Williams doksi még idén látható lesz a Netflixen. Ti meg fogjátok nézni?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.