Hirdetés

Feliratos előzetest kapott Robin Williams HBO-s dokumentumfilmje

|

Mindannyiunkat megnevettetett, de valójában nem tudtuk, hogy mi játszódik le benne. Közel négy éve már annak, hogy meghalt Hollywood egyik legnagyobbja, Robin Williams, az HBO dokumentumfilmje pedig segít kicsit jobban megismerni őt.

Hirdetés

2014. augusztusának egyik reggelén találták holtan otthonában a nagy hollywoodi komikust, Robin Williamst, aki - mint később megállapították - öngyilkos lett. A zseniális színész depressziótól, valamint alkohol- és drogproblémáktól szenvedett, anyagi gondjai voltak és korai stádiumban lévő Parkinson-kórral is küzdött, mindezek együttesen vezethettek ahhoz, hogy véget vessen az életének. Munkássága előtt nem csupán filmjei újranézésével tiszteleghetünk, hanem egy szívszorító dokuval is. 

Hirdetés

Az HBO gyártásában készül ugyanis a Robin Williams: Egy komikus portréja című megindító dokumentumfilm, amelyet a Roman Polanski: Üldözött és imádott című művéért két Emmy-díjjal jutalmazott Marina Zenovich rendezett. Az első trailer tanúbizonysága szerint láthatunk majd archív felvételeket, a színésszel készített és még sohasem látott interjúkat, valamint többek között Williams barátai és kollégái (például Billy Crystal, Eric Idle, Whoopi Goldberg, Steve Martin és David Letterman) is mesélnek arról, hogy milyen is volt ő valójában. 

A Robin Williams: Egy komikus portréja július 17-én, kedden debütál az HBO GO-n és ugyanazon a napon, 18:00-tól az HBO-n is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.