Hirdetés

Robocop - A remake első trailere

|

A Sony kiadta a Robotzsaru remake legelső kedvcsinálóját, amely ütős szereplőgárdával és egy új dizájnnal próbálja levenni a rajongókat a lábukról.

Hirdetés

A José Padilha (Elit halálosztók) által készített Robocop remake-ben Joal Kinnaman alakítja a főszereplő Alex Murphy-t, míg a mellékszerepekben olyan színészek alakítását láthatjuk, mint Gary Oldman, Michael Keaton, Abbie Cornish, Jay Baruchel, Jackie Earle Haley és Samuel L. Jackson. A történet szerint 2028-ban járunk, ahol a multinacionális OmniCorp cég a robottechnológia kellős közepén van. Robot katonáik szerte a világon háborúkat vívnak, és nyernek, így hazai fronton (amerikában) is be akarják vetni őket. Alex Murphy, egy szerető férj, családapa, és kiváló rendőr minden erejét beveti, hogy Detroitban megakadályozza a korrupciót, és bűnözést. Egy bevetése során végzetes sebesülést szerez, ami jó eséllyel végezne is vele, ha az OmniCorp elő nem állna az ötlettel, hogy technológiájukkal életben tartva, egy félig ember, félig robot szuperkatonát hoznak létre, hogy tovább harcolhasson a bűnözés ellen. A RoboCop remake 2014. február hetedikén nyit külföldön, a folytatásban pedig a trailer mellett láthattok egy posztert is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.