Hirdetés

Robot and Frank - Trailer

|

Ki szeretné látni, ahogy az Oscar-díjra jelölt Frank Langella (Frost/Nixon) egy robottal beszélget? Aki igennel válaszolt, annak csak annyit kell tenni, hogy kattint egyet és végignézi a független komédia a két és fél perces előzetesét.

Hirdetés

A nem túl távoli jövőben játszódó haverkomédia két főszereplője egy visszavonult ékszertolvaj (Frank Langella) és a társa, egy mindenben segítségére levő robot (Peter Sarsgaard). A rendező az első filmes Jake Schreier, a forgatókönyvíró pedig Christopher D. Ford. Ahhoz képest, hogy nem áll a készítők neve mellett impozáns filmográfia, egész jó kritikákat kapott a Sundance Filmfesztiválon jelen lévő újságíróktól. A további szerepekben Susan Sarandont, James Marsdent és Liv Tylert láthatjuk. A film a tengerentúlon augusztus 24-én kerül a mozikba. Kattintás után tehát a trailer, illetve a pár napja megjelent poszter. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.