Hirdetés

Rock csont trailer - amikor egy tibeti masztiff zenésznek áll

|

Nézhető a Rock csont című animációs film első előzetese magyar szinkronnal is, amelyben nem mindennapi, négylábú rajongóval gazdagodik a rock műfaja a Vigyázz, kész, szörf rendezőjének köszönhetően.

Hirdetés

Vannak azok az animációs filmek, amik valójában sok vizet nem zavarnak az aktuális mozikínálatban, ugyanakkor arra mégis tökéletesek, hogy a család vagy a környék legkisebbjét elvigyük rá és kellemesen szórakozunk együtt rajta. 

Hirdetés

Pontosan ilyen a Rock csont (Rock Dog) névre hallgató animációs film is, amit egy különleges koncepcióra húztak fel: a sztori szerint amikor egy rádió hull alá az égből egyenesen egy tibeti masztiff kezébe, otthonát hátrahagyva elhatározza, valóra váltja álmát és zenész lesz. Ez az elhatározás pedig egy sor teljesen váratlan eseményt indít útjára, amelyek során várhatóan mi is különleges élményekkel gazdagodunk majd, hiszen a Vigyázz, kész, szörf rendezője és a Toy Story 2 társrendezője, Ash Brannon felel a meséért. Bár a magyar változatban ebből nem sokat érzékelünk, az eredeti szinkronhangokhoz olyan neveket sikerült megnyerni, mint Luke Wilson, J.K. Simmons, Matt Dillon és Sam Elliott. 

A Rock csont megjelenése valamikor ősszel várható, alább pedig a magyar plakátot nézhetitek meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.