Hirdetés

Rock of Age - Trailer #2

|

Tom Cruise John Bon Jovi - tól énekli a Wanted Dead or Alive-et és Catherine Zeta-Jones templomi kóristának állt... Itt aztán lesz "ereszd el a hajamat", de úgy rendesen.

Hirdetés

Az Adam Shankman által rendezett Rock of Age megkapta a második trailerét. Maga a film a 80.-as évek zenei világába fog minket elkalauzolni, musical formájában. A történet egy önelégült rocksztárról, Stacee Jaxx-ről fog szólni, akit Tom Cruise alakít. Majd egy napon megdönti a vele interjút készítő riportert (akit Malin Akerman visz vászonra) és innen adódnak a problémák. Emellett igen neves szereposztással büszkélkedhet a film, többek között ott lesz a stábban: Catherine Zeta-Jones, Russell Brand, Bryan Cranston, Alec Baldwin, Julianne Hough, Paul Giamatti, Will Forte és Mary J. Blige is. A film június 1.-én debütál az államokban. Tovább mögött pedig az új trailer. "I LOVE ROCK&ROLL!"

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.