Hirdetés

Roland Emmerich újra a Föld elpusztításán dolgozik - Moonfall előzetes

|

A katasztrófafilmjeiről elhíresült rendező nagyobb aszteroidák híján magát a Holdat fogja a Földbe ütköztetni.

Hirdetés

Roland Emmerich még 2019 elején kezdett el dolgozni pályafutása eddigi legdrágább projektjén, ami most Moonfall néven előzetessel debütált az interneten. Így már azt is értjük, hogy miért is ez lett a legköltségesebb vállalkozása: Emmerich ugyanis ezúttal nem kisebb fenyegetést helyez az emberiséggel szemben, mint a Földbe csapódó Holdat.

Hirdetés

A Moonfall hivatalos leírása szerint a Hold váratlanul kibillen az ismert keringési pályájáról, ami így elkerülhetetlenül a Földbe fog csapódni, kioltva az életet a bolygón. A NASA azonban hetekkel a végzet előtt még kiküld egy csapatot az űrbe, hogy megvizsgálják a különös jelenség hátterét - és mint azt a trailer is mutatja, a közeledő világvége valóban nem egy természetes folyamat eredménye lesz.

A Moonfall a látványvilág mellett illusztris szereplőgárdával igyekszik majd bevonzani a nézőket a moziba: Halley Berry és Patrick Wilson mellett felbukkan még John Bradley (a Trónok harca Samje), Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu, Eme Ikwuakor, Carolina Bartczak, illetve az örök ifjú Donald Sutherland. A Monnfallt Emmerich írta és rendezte, és hogy ha minden jól alakul, 2022-ben fogják bemutatni a mozik.

Ti így a COVID korlátozások közepette ki vagytok éhezve egy világvége mozira Emmerichtől?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.