Hirdetés

Ralph lezúzza a netet - Előzetesen a Rontó Ralph 2

|

Mert a nyúl és a palacsinta nem feltétlenül jó kombináció.

Hirdetés

A 2012-es Rontó Ralph igazi kellemes meglepetésnek bizonyult animációs fronton és 1 évvel a Jégvarázs gigászi sikere előtt, valamint 2 évvel az Aranyhaj mérsékelt sikere után bebizonyította, hogy a Disney a Pixar nélkül is képes emlékezetes meséket alkotni. Ismét. A Toy Story-ra emlékeztető alapfelállás igazi nerd mennyországnak bizonyult, aminek szíve és lelke is bőségesen volt. Most 6 évvel később pedig végre itt a folytatás, amelynek előzetese nem is árul zsákbamacskát. 

Hirdetés

Mint ahogy a címe sem, amely szerint hőseink rászabadulnak az internetre, ahol éppúgy rácsodálkoznak mindenre, mint a USS Callister az internetes trollokra. Szerencsére Ralph eredeti hangjaként maradt John C. Reilly, míg Vanellope von Schweetz hangja az egyébként szabad szájú komikaként elhíresült Sarah Silverman.

A rendezői székben az első részt és a Zootopiát is jegyző Rich Moore, valamint az említett két film társírójaként is tevékenykedő Phil Johnston foglal helyet. Ráadásul az eredeti szinkronstábban egy rakat korábbi Disney hercegnőt megszólaltató színésznő is feltűnik, mint pl. Kristen Bell (Anna a Jégvarázsból), Kelly Mecdonald (Merida, a Bátor), Mandy Moore (Aranyhaj), Linda Larkin (Aladdin), Paige O'Hara (Belle A szépség és a szörnyetegből) vagy Jodi Benson (Ariel A kis hableányból), vagyis egy-egy kisebb cameora vélhetően számíthatunk tőlük, ha nem nagyobbra, elvégre érdekes lenne látni, hogy a klasszikus 2D-s Disney hercegnők hogyan viszonyulnak a térhatású Vanellope von Schweetz-hez. A bemutató november 21.-én esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.