Hirdetés

Rossz anyák trailer - újabb vígjáték Másnaposéktól

|

A Másnaposok-trilógia szerzőpárosa újabb fergetegesnek ígért vígjátékkal szeretnének minket levenni a lábunkról: ez a Rossz anyák, amiben olyan színésznők komédiáznak, mint Mila Kunis, Kristen Bell és Jada Pinkett Smith.

Hirdetés

A Másnaposok-trilógia két írója, Jon Lucas és Scott Moore (akik a Testcseréért, a Képszakadásért és az Excsajok szelleméért is felelnek) a férfiak után most a nőket veszik célba, azon belül is a minden tekintetben kimerült fiatal édesanyákat. 

Hirdetés

A Rossz anyák című vígjátékban a családóvó, fenntartó és összetartó szerepben megfáradt hölgyek kapják a főszerepet, a túlstresszelt anyák képében pedig olyan sokat tapasztalt komikák bulizzák végig ezt az őrült komédiát, mint Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn, a túlságosan is stréber ellentáborban pedig többek között Christina Applegate és Jada Pinkett Smith foglalnak helyet.   

A Rossz anyák a tervek szerint augusztusban kerül a hazai mozikba. Nektek hogy tetszett a szinkronos előzetes? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.