Hirdetés

Rossz szomszédság – Feliratos előzetes (Update)

|

Nicholas Stoller eddig olyan vígjátékokat készített, mint a Lepattintva, Felhangolva vagy az Öt év jegyesség. A legújabb filmjében, a Rossz szomszédságban Zac Efron és Seth Rogan feszül egymásnak.

Hirdetés

Egy idilli kertvárosban, egy békés családnak a rémálma lehet az, mint ami Seth Rogennel és Rose Byrne-nel megtörténik a Neighborsban: egy csapat huligán költözik a szomszédba, akik már az első napon megbotránkoztató, és szeméremsértő dolgokat művelnek, mindezt nyilvánosan. Azzal sem mennek sokra, ha fölveszik a kesztyűt, mivel csak egy örökös háborút indítanak el a fiatalokkal. Főbb szerepekben még Zac Efron, Dave Franco, Christopher Mintz-Plasse, Jake Johnson, Ike Barinholtz, Jason Mantozoukas és Lisa Kudrow. A film 2014. május 9-én kerül bemutatásra külföldön. 

UPDATE: a UIP-Duna Filmnek hála befutott a szinkronos előzetes is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.