Hirdetés

Rövid kedvcsináló érkezett az Amazon új sorozatához, a Paper Girls-höz

|

Képregény alapján készült.

Hirdetés

Brian K. Vaughan és Cliff Chiang képregénye, a Paper Girls még 2015-ben indult és egyből belopta magát a képregényolvasók szívébe (a kritikusokéba és a nem-kritikusokéba egyaránt). 2019-ben a sorozat véget ért, de ahogy az lenni szokott, a sorsa végül az lett, hogy elkezdték adaptálni. A széria végül az Amazon Prime égisze alatt készülhetett el, az első - rövid és érdemi információt nem tartalmazó - kedvcsinálót pedig már nézhetjük is. 

Hirdetés

A Paper Girls négy 12 éves lányról szól, akik újságkihordással próbálnak néminemű zsebpénzhez jutni Halloween másnapján, életük azonban fenekestül felfordul, amikor belebotlanak egy csapat időutazóba, akik világmegmentő küldetésre küldik a mit sem sejtő lányokat. A sorozat a nyolcvanas években játszódik, így adja magát egyfajta Stranger Things-hangulat (amit vélhetően maga a televíziós adaptáció is meg fog valamelyest lovagolni). Természetfeletti elemekben, hajmeresztő kalandokban egyaránt bővelkedő képregényről van szó, úgyhogy lesz mit várnia a nézőnek. Addig is: 

A Paper Girls főszereplőit Sofia Rosinsky (Száguldó Layne), Camryn Jones (Tűzgyűrű: Senki földje), Riley Lai Nelet (Valós halál), valamint Fina Strazza (Különleges ügyosztály) alakítják. A showrunneri feladatokat Stephany Folsom (Toy Story, Star Wars: Ellenállás) és Christopher C. Rogers (CTRL nélkül) látták el, az írók között pedig Fola Goke-Pariola (Atomszőke), Jay Walker (Ők), valamint maga Vaughan is helyet foglalt. A sorozat első epizódjának premierjéről egyelőre nincsenek információk. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.