Hirdetés

Rust and Bone - Trailer

|

Nem hallottatok még erről a filmről? Én is csak most szereztem róla tudomást, és be kell valljam: megfogott. A sztori érdekes, az előzetes jó, a film meg majd kiderül, hogy sikerül.

Hirdetés

Egy kanadai író, Craig Davidson novelláskötete alapján készül ez a film, melynek rendezői székében Jacques Audiard trónol. A francia film előzeteséből (melynek csodálatos az aláfestő zenéje) úgy tűnik, Davidson kötetének csak egy történetét dolgozzák fel. A műben olyan dolgok történnek, minthogy eltörik egy férfi nemiszervét, vagy egy gondozó lábát leharapja egy bálna. Az utóbbi durva sztori elevenedik majd meg a vásznon, bár a trailer alapján a film inkább lírai, mint brutális lesz. A gondozót a hol szép - hol nem szép Marion Coutillard alakítja, míg szerelmét, egy verekedésből élő srácot Matthias Schoenaerts kelt életre.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.