Hirdetés

Safe - Trailer (Update)

|

Jason Statham neve sokak számára már most is egyet jelent az akcióval és a színész sem szeretne erre rácáfolni, így sorra vállalja el a pörgős és szó szerint ütős jeleneteket tartalmazó produkciókat.

Hirdetés

A Safe-ben is ahhoz kezd Statham bátyó, amihez a legjobban ért: szerepe szerint egy ex-kommandóst játszik és az élet szokásos filozófiai dolgain elmélkedve üldögél egy lepukkant metróváróban, mikor arra lesz figyelmes, hogy egy kétségbeesett kislány nyomában van két városnyi alvilági tag. Vajon mit tesz a férfi? Természetesen közbelép, s ezzel magára haragítja a triádok, az orosz maffia és a korrupt zsaruk vezetőit is...

Update: magyar feliratos előzetessel ellátva!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.