Hirdetés

Sandra Bullock és Channing Tatum egy kalandfilmbe csöppennek Az elveszett város trailerében

|

Az írónő olyan kincskeresős dzsungelkalandba keveredik, amiket eddig csak papírra vetett.

Hirdetés

Befutott Az elveszett város (The Lost City) első kedvcsinálója, melyben a híres írónő, Loretta Sage (Sandra Bullock) nem találja az ihletet a bestseller romantikus kalandregény könyvsorozatának újabb kötetéhez. Ekkor egy fura milliárdos (Daniel Radcliffe) elrabolja Lorettát, remélve, hogy vele sikerül megtalálni az elveszett város kincsét, amiről az írónő történetei is szólnak. Ekkor a könyvek borítójának címlapmodellje (Channing Tatum) nekiveselkedik, hogy kiszabadítsa a nőt.

Hirdetés

A film jövő évben érkezik a hazai mozikba, 2022. március 24-én várhatjuk a premierjét. Az előbb felsorolt színészek mellett egy valódi akcióhős szerepében Brad Pittet is láthatjuk, de mellette felbukkan majd Da'Vine Joy Randolph, Oscar Nuñez, Patti Harrison és Bowen Yang is. A film rendezői a Nee tesók (Aaron és Adam Nee), akik párosa eddig a 2006-os The Last Romantic és a 2015-ös Band of Robbers filmeket tették le az asztalra.

Magyar:

Angol:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.