Hirdetés

Savages - Trailer és plakát

|

Tudjátok! Ez az a film amit Oliver Stone rendez, hogy vitát indítson el a könnyű drogok engedélyeztetése körül. Kíváncsian várjuk, mennyire sikerül majd neki. Addig is nézzük meg az első trailer-t és a hivatalos plakátot.

Hirdetés

A film két főszereplője (Taylor Kitsch és Aaron Johnson) békés marihuana termesztők a mexikói határ közelében. Mivel igen csak jó anyagot termesztenek, felfigyel rájuk egy drogkartell és erabolják közös barátnőjüket, akit Blake Lively alakít . A rosszfiúk főnökét nem más játssza mint, Salma Hayek és az ő jobb keze lesz majd Benicio Del Toro, aki előszeretettel alkalmaz kínzáshoz láncfűrészt és baseballütőt. De mellettük feltűnik még a filmben John Travolta és Uma Thurman is. A mozi államokbeli premierje: 2012 július 6. A tovább mögött a trailer és a plakát.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.