Hirdetés

Scarlett Johansson és Channing Tatum a Holdra repítenek a Fly Me to the Moon trailerével

|

Kamu Holdraszállás adja a hátteret az 1969-ben játszódó romantikus komédiának.

Hirdetés

Aki egy emlékezetes filmet szeretne látni arról, hogy embert küldünk a Holdra, annak érdemes megnéznie Damien Chazelle 2018-as filmjét, Az első embert Ryan Gosling főszereplésével, idén pedig mindennek a romantikus komédiába oltott változatát láthatjuk majd a Fly Me to the Moon képében. 

Greg Berlanti (Ilyen az élet, Kszi, Simon) filmje két sztárral, Scarlett Johanssonnal és Channing Tatummal az élen valósult meg: a Sony és az Apple támogatásával készült történet az 1960-as évek űrversenyének idejében játszódik, Johansson pedig egy marketingvezetőt alakít, akit a NASA felbérel, hogy filmezzen le egy hamis Holdraszállást arra az esetre, ha az igazi küldetés kudarcot vallana. Tatum a kilövésért felelős igazgatót, Cole Davis-t formálja meg. 

Hirdetés

A korábban Project Artemis néven ismert projektet az Apple egy licitháború következtében nyerte el 2022-ben. Tatum karakterére eredetileg Chris Evanst nézték ki, a rendezőnek pedig Jason Batemant szánták, de utóbbi kreatív nézeteltérések miatt kiszállt a projektből, ami felforgatta a forgatási menetrendet, emiatt pedig a munkálatok egybeestek volna Evans másik filmjének, a netflixes A fájdalom ügynökei forgatásával, így neki is el kellett búcsúznia. Johansson viszont a kezdetektől fogva a stáb részét képezte, és nemcsak főszereplőként, producerként is támogatja a filmet.

Tatumon és Johanssonon kívül a szereplőgárdát erősíti többek között Woody Harrelson (True Detective, Zombieland), Ray Romano (Szeretünk, Raymond, Jégkorszak-filmek), Jim Rash (Balfékek, Az első igazi nyár) és Peter Jacobson (Dr. House, Kolónia).

A Fly Me to the Moon a tervek szerint júliusban fog világszerte mozikba kerülni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.