Hirdetés

Schwarzenegger nélkül zúznak az Eraser Reborn előzetesében

|

25 év elteltével a technológia fejlődött, ám a cselekmény láthatóan ugyanaz maradt, mint az 1996-os filmben.

Hirdetés

Még tavaly szeptemberben jelentették be, hogy rebootot kap Arnold Schwarzenegger egyik klasszikus akciófilmje, a Végképp eltörölni. Valószínűleg a készítők, John Progue rendezővel az élen számítottak rá, hogy nem fogadja üdvrivalgás a terveket, melyek Schwarzenegger részvétele nélkül kerültek volna megvalósításra. Ennek megfelelően csúnya átverés áldozataivá váltak a rajongók, hiszen mint kiderült, a hivatalos bejelentés pillanatára már le is forgatták a rebootot, ami június 7-én kerül ki Blu-Ray és digitális formában, hogy később majd az HBO Max kínálatában lehessen megtekinteni.

Hirdetés

A közelgő premier miatt most trailert kapott a projekt, és hát a végeredmény még szegényesebbnek tűnik, mint amit elsőre gondoltak volna az eredeti film szerelmesei. Az tény, hogy Schwarzenegger nélkül már az 1996-os film sem lett volna nagy durranás, de az Eraser Reborn minden képkockájából a B-filmek hangulata árad. Ám ezúttal nincs húzónév, aki segíthetne nézőtábort toborozni a film köré.

Schwarzenegger karakterét ezúttal Dominic Sherwood fogja alakítani, akit Jacky Lai, McKinley Belcher III és Eddie Ramos fognak segíteni, vagy éppenséggel hátráltatni a filmben. A hivatalos leírásban nem győzik hangsúlyozni, hogy a technológia mennyit fejlődött az elmúlt 25 évben, nagy kár, hogy ezt az időt nem szánták arra, hogy a történet alakulásába is belevigyenek valami sajátosságot, innovációt.

A ti szemeteket mennyire szúrta ki a trailer?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.