Hirdetés

Sean Astin új filmjének trailerébe még egy Gandalfos poén is becsúszott

|

A Hero Mode igazi geek csemege lehet és nem csak Samu megformálója miatt.

Hirdetés

A Gyűrűk Ura rajongóknak bizonyára nem kell bemutatni Sean Astint, aki emlékezetes figurával ajándékozta meg őket Csavardi Samu képében, de persze a színész palettája nem csak ennyiből áll. Astin a Kincsvadászokban kezdte a pályafutását, Peter Jackson trilógiája után pedig olyan alkotásokban bukkant fel, mint Az 50 első randi, a Távkapcs, a 24, a The Strain - A kór, a Con Man, a Stranger Things és az Agymenők, ráadásul többször is szinkronizálta a Tini Nindzsa Teknőcökből Raphaelt, valamint a DC univerzumból Shazamot. 

Hirdetés

A Hero Mode névre keresztelt következő filmjében minden eddiginél közelebb kerül a videojátékokhoz, ugyanis a családi vígjáték történetében egy a fennmaradásért küzdő indie fejlesztőcsapat alapítóját alakítja, akinek akkor fordul meg a szerencséje, amikor a programozásban zseniális tinédzser fia válik a fejlesztések vezetőjévé. Csakhogy a változásnak sem Astin karaktere, sem a többi alkalmazott nem örül. Íme az előzetes, amibe belecsempésztek egy kikacsintást is:

A filmet A.J. Tesler (Moving Forward, Lockout) rendezte, a főbb szerepekben pedig Sean Astinon kívül Chris Carpentert (Amanda & Jack Go Glamping), Mira Sorvinót (Hollywood, StartUp) és Indiana Massarát (Chicken Girls, yA) láthatjuk. A Hero Mode a tervek szerint június 4-én kerül a külföldi mozikba, de valószínűleg hamar elérhetővé válik VOD-on is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.