Hirdetés

Sean Bean halálesetei összegyűjtve

|

Személy szerint az egyik kedvenc színészemről van szó, akit elképzelni is nehéz már kard nélkül az oldalán - egy komoly összeállításban megtapasztalhatjuk azt is, hogy hányszor maradt alul...

Hirdetés

A Gyűrűk Ura sikere előtt is feltűnt olyan alkotásokban, mint a 92-es Férfias játékok, a 93-as Sharpe, a 94-es Fekete szépség, a 95-ös Aranyszem, a 97-es Anna Karenina vagy a 98-as Ronin, de az igazi áttörést számára a 2001-es Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége című filmben alakított Boromir hozta. Ezt követően 2002-ben és 2003-ban helyet kapott a trilógia további két darabjában, remekül hozta a formát az Equilibrium-ban, feltűnt a Trójában, a Nemzet aranyában, 2005-ben A sziget sem állt tőle távol. Ugyanebben az évben a Légcsavarban parádézott, majd 365 nappal később már a Silent Hill-ben láthattuk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.