Hirdetés

Serena trailer - Lawrence és Cooper drámája

|

Megérkezett az 1930-as években játszódó dráma, a Serena legelső előzetese, amely egy bestseller regényből készült és a Bradley Cooper - Jennifer Lawrence páros viszi a hátán.

Hirdetés

A Serena című drámának középpontjában George (Cooper) és Serena (Lawrence) állnak, akik friss házasokként Észak-Karolinába utaznak, hogy átvegyék a családi favágóbizniszt. A sztori további részleteiről és a film fotóiról a korábbi hírünkben olvashattok, ezúttal a trailer kapcsán hívjuk fel rá a figyelmeteket. A rendezést Susanne Bier (Esküvő után, Egy jobb világ, Csak a szerelem számít, A tűz martaléka) vállalta, noha korábban Darren Aronofsky is szóba került erre a feladatra.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.