Hirdetés

Shaft - sírva röhögős az első trailer

|

Samuel L. Jackson megmutatja, hogy még mindig van benne kraft, miközben ott van mellette a korábbi és a leendő Shaft. Ezt látni kell.

Hirdetés

John Singleton rendezésében, 2000-ben jelent meg a Shaft Samuel L. Jackson főszereplésével, amelyben a kőkemény New York-i nyomozó, John Shaft áll a középpontban. A film pikantériája, hogy az 1971-es eredetijének főhőse, Richard Roundtree szintén szerepel benne John bácsiként (vagyis az eredeti John Shaftként). A családfa pedig folytatódik a legújabb résszel. 

Hirdetés

A legújabb, korábban Son of Shaftként, most viszont már csak Shaftként nevezett film középpontjában John Shaft Jr. áll, akit A függetlenség napja: Feltámadásból és a Csapatjátékból is ismert Jessie T. Usher alakít. A sztori szerint a fiú profi a kibervédelem területén és az MIT-n végzett, azonban ahhoz, hogy kiderítse a legjobb barátja halálának rejtélyét, muszáj segítséget kérnie az apjától. Noha a történet mozgatórugója érezhetően Jr., azonban a trailer eléggé egyértelműen bemutatja, hogy Samuel L. Jackson nem csak mellékszereplő lesz, a film sava-borsát pedig valószínűleg a három generációnyi Shaft akciózása adja majd. Nézzétek csak, mi kedveltük minden percét: 

A Shaft Tim Story (Fantasztikus Négyes, Pofázunk és végünk) rendezésében, Kenya Barris (Feketék Fehéren, Topmodell leszek!) és Alex Barnow (A Goldberg család, Míg a halál el nem választ) forgatókönyve alapján valósulhatott meg, azonban moziba csak Amerikában kerül majd júniusban, a világ többi része csak a Netflixen keresztül láthatja majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.