Hirdetés

Shark Night 3D - Trailer

|

David R. Ellis friss horror filmjével kapcsolatban ejtettünk már pár betűt, bár még 2010 novemberében tettük mindezt - a trailer mellé most vérfrissítés is járul, szó szerint!

Hirdetés

David R. Ellis mérsékelt sikereket ért el a Végső Állomás 2 és 3D-vel, valamint a Kígyók a fedélzeten című filmmel is, de a Mobil sem hozta magával a kellő elismertséget. Szerencsére nem adja fel, és idén több filmmel is érkezik, melyek közül a Shark Night 3D a legígéretesebb. A sztori szerint pár fiatal gondol egyet és a hétköznapok fáradalmait hétvégén idilli kis vízparti kecóban pihennék ki... azonban nem is sejtik, hogy a vízben veszélyre kell számítaniuk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.