Hirdetés

Sherlock Holmes: Árnyjáték - Trailer (Update)

|

Hivatalosan is elrajtolt Guy Ritchie következő rendezésének legfőbb bizonyítéka, tudniillik folytatódnak a "modern" Sherlock Holmes kalandjai nem is akármilyen módon és iramban!

Hirdetés

A legelső trailer tanúbizonysága szerint a lendület és a hangulat cseppet sem hagyott alább az előző rész óta, sőt! Guy Ritchie megédesíti a már amúgy is működő receptet egy csinos és bajos hölgyeménnyel Noomi Rapace személyében, valamint Sherlock Holmes barátunkat és hű csatlósát a kegyetlen Moriarty (Jared Harris) ellen küldi... pattanásig feszülő izgalom, igazi Sherlocki megoldások, Robert Downey Jr. feledhetetlen aranyköpései és Jude Law hanyag eleganciája... ez kell nekünk!

Update: magyar szinkronos verzióval ellátva az InterCom jóvoltából!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.