Hirdetés

Show Dogs előzetes - családi film beszélő kutyákkal

|

Mi is lehetne jobb módszer a kis lurkók moziba csalogatásában, mint beszélő állatokat megtenni főszereplőknek? A Show Dogs rendőrkutyája titkos küldetésre indul, hogy megmentse az elrabolt pandát.

Hirdetés

Az első két Scooby Doo film és a hasonlóan családi (és hasonlóan negatív kritikai visszhangot produkáló) Hupikék törpikék filmek rendezője, Raja Gosnell egy újabb élőszereplős, családi filmet jegyez, amiben cuki kutyuskák állnak a középpontban, kiknek feladata felderíteni az évtized bűncselekményét.

Hirdetés

A rendőrnyomozót alakító Will Arnett mellett a főszereplő eb hangjaként Ludacris fog feltűnni, mellette pedig Natasha Lyonne, Jordin Sparks, Gabriel Iglesias, Shaquille O'Neal, Alan Cumming és Stanley Tucci fogja szinkronizálni a mellékszereplő blökiket.

A Show Dogs idén április 6-án lesz látható az Egyesült Államokban, viszont a hazai premier időpontját egyelőre nem tudni. Nektek hogy tetszett az előzetes? Öcsit, hugit elvinnétek rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.