Hirdetés

Silver Linings Playbook - Trailer

|

Önmagában nem sokat árul el a film címe, de ha azt mondom, hogy David O. Russell (The Fighter - A harcos) új drámáját takarja, akkor mindjárt pozitívabb a róla kialakított képünk.

Hirdetés

A The Fighter - A harcos az egyik legjobb filmnek számít kategóriájában, nem véletlen hát, hogy David O. Russell kevés időt tudott csak szakítani egyéb elfoglaltságaira, ám a Silver Linings Playbook forgatókönyvére így is maradt ideje. A dráma sztorijában egy volt töritanár (Bradley Cooper) négy évet tölt egy elmegyógyintézetben, majd az ajtón kilépve visszaköltözik eredeti otthonába édesanyjához és ex-feleségével megpróbálja helyrehozni a dolgokat, ám képbe kerül a szintén kissé elmezavarodott szomszéd hölgy, akivel rendkívül jól megértik egymást... A főbb szerepekben Bradley Cooper, Robert De Niro, Chris Tucker, Julia Stiles, Jennifer Lawrence és Jacki Weaver, a premier november 21. napja amerikában (hazairól még nincs hír).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.