Hirdetés

Sinister - Előzetes (18+)

|

Mozgó posztert már tudtunk mutatni a Siniter című horrorból - amelyet az Ördögűzés Emily Rose üdvéért rendezője, Scott Derrickson jegyez - most pedig befutott az első trailer is.

Hirdetés

Egy bűnügyi könyvekre szakosodott író (Ethan Hawke) a legújabb könyvéhez gyűjt anyagot egy olyan házban, ahol brutálisan meggyilkoltak egy családot. Mi sem logikusabb, beköltözik a szóban forgó házba, méghozzá az egész családjával. Azonban, amikor talál egy dobozt, tele olyan videókkal, melyeken olyan családokat is meggyilkolnak, akikről eddig tudomásuk sem volt, rájön, hatalmas hibát követett el azzal, hogy odavitte szeretteit.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.