Hirdetés

Skyfall - Az első poszter + Teaser trailer (Update #2)

|

Hamarosan érkezik minden idők legrégebb óta tartó filmsorozatának új epizódja. Nincs olyan ember, aki ne ismerné a 007-es számot, és biztos mindenki kérte már az italát "rázva, nem keverve". Itt az legfrisebb poszter az Égszakadásból.

Hirdetés

Megérkezett a huszonharmadik James Bond legelső posztere, de sajnos sok újdonságot nem tudunk meg róla. Ezért is a „teaser poszter” kifejezés, melyek az előzetesekhez hasonlóan csak azért vannak, hogy ne feledkezzünk meg a készülő alkotásokról. A klasszikus Bond-motívumokat kapjuk, de megfigyelhető az enyhén sötétebb tónushasználat, utalva ezzel az eljövendő film komorabb hangulatára. Az örökifjú ügynök minden rajongója kíváncsian várja, hogy Sam Mendes mit hoz ki az alapanyagból. Ha megnézzük a nagyszerű stáblistát, rögtön elszáll az összes kételyünk. Például olyan nevet sikerült megszereznie a rendezőnek, mint Javier Bardem (Nem vénnek való vidék), aki Bond legújabb ellenségét fogja játszani. Daniel Craig természetesen visszatér mint James Bond.

Update: befutott a film teaser trailere is, amely lényegében az előzetes előzetese.

Update #2: rögtön megtekinthető a teaser trailer szinkronos változata is!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.