Hirdetés

Snowden előzetes - Amerika mindent lát

|

Edward Snowden életéről és a világ miden sajtóját megjárt tetteiről Oliver Stone készít filmet, aki a megosztóra sikerült Vadállatok után ismét bizonyíthat. A trailer alapján fog is.

Hirdetés

A Snowden filmet többször is eltolták, először akkor, amikor úgy gondolták még nem alkalmas arra, hogy bemutassák aztán rájöttek, hogy ezzel a filmmel amúgy akár díjesőre is lehet számítani. (Amerikai történelem, igaz történet egy ember drámai történetéről, szabadságjogi kérdések stb.)

Hirdetés

A premier tehát most már fix, szeptember 16-án nyit a mozikban, ezért kicsit még korainak tűnik az előzetes egy nem blockbusterhez képest, de azért örülünk neki, mert Joseph Gordon-Levitt nagyon jónak tűnik.

A rendezői székbe Oliver Stone huppant le, aki imádja az Amerikai történelmet, szinte csak ilyen filmeket rendezett. A főszereplőt még segíti pár ismert név: Shailene Woodley, Melissa Leo, Zachary Quinto, Tom Wilkinson, Rhys Ifans és Nicolas Cage. A sztori ott kapcsolódik be a történetbe, amikor Snowdennek nem jön össze a sereg, de az NSA-nek nagyon szimpatikussá válik, az előzetes amúgy majdnem az egészet lefedi, hisz úgyis tudjuk, mi történt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.