Hirdetés

Michael Fassbender gyilkost kerget - Hóember előzetes

|

Ettől a hóembertől garantáltan megfagy ereinkben a vér.

Hirdetés

A nagy Comic-Con dömpingben azért jól esik valami hűsítő újdonság, a Hóember előzetesét látva viszont még a sz*ar is megfagy bennünk. Michael Fassbender munkatempója pedig továbbra is kalapemelést érdemel, ahogy az is, hogy most egy újabb karaktertípussal, egy nyomozóval bővült a repertoárja.

Hirdetés

A Jo Nesbø regénye nyomán készült krimiben -  amit Norvégiában forgattak - a Fassbender alakította Harry Hole rendőrtiszt egy az első hó eljövetelével eltűnt áldozatok után kajtat, akik egytől egyig családos nők, ami egy sorozat gyilkos újraaktivizálódására utalhat. A gyilkos a tettei helyszínén mindig egy hóembert hagy maga után, Hole-nak pedig régi, több évtizedes döglött akták között is túrkálnia kell, hogy rájöjjön az igazságra.

Fassbenderen kívül még az egyre felkapottabb Rebecca Ferguson (Mission: Impossible - Titkos Nemzet, Élet) jut fontos szerep, valamint még feltűnik J.K. Simmons, Val Kilmer (!!!), Toby Jones és Charlotte Gainsburg is. A filmet eredetileg Martin Scorsese rendezte volna, végül csak producer maradt így a helyére jött a Suszter, Szabó, Baka, Kémet, valamint az Engedj be!-t dirigáló Tomas Alfredson, akinek a személye már garantálja a fagyos hangulatot, amit ez a skandináv thriller megkövetel. Szerencsére a filmre sem kell sokat várni, ugyanis október 12.-étől már látható is lesz a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.