Hirdetés

Sofia Vergara maffiafőnökké válik a Griselda előzetesében

|

Jövőre érkezik az újabb bűnügyi sorozat a Netflixre.

Hirdetés

Valamiért még mindig vonzódunk a szervezett bűnözésről szóló filmekhez. Szeretünk elmerülni a bűn világában, hogy megértsük a sokszínű motivációhálót, és persze azért, hogy igazságérzetünk helyreálljon, és lássuk az antihős bukását. 

Stílszerűen a női keresztapának is nevezhetjük Griselda Blancót, azt a nőt, aki Kolumbia egyik legjövedelmezőbb kartellét építette fel. Saját korában egyszerre ismerték őt kegyetlenségéről és jól átgondolt terveiről is, illetve persze története arra is jó példaként szolgált, hogy hogyan lehet helytállni egy férfiak által dominált világban. 

Hirdetés

Róla készítettek sorozatot a Narcos alkotói, a főszereppel pedig az egyik legismertebb dél-amerikai színésznőt, Sofia Vergarát bízták meg, akit a legtöbben a Modern család című sitcomból ismerhetnek. A szereposztás rajta kívül is erősnek tűnik: többek között Alberto Guerra (Narcos: Mexikó), Vanessa Ferlito (Grindhouse, NCIS: New Orleans) és Alberto Ammann (Narcos, Egy hosszú éjszaka) is szerephez jutnak az első előzetes alapján izgalmasnak tűnő szériában. 

A Griselda jövő januárban jön a Netflixre. Ti kíváncsiak vagytok rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.