Hirdetés

Sok hűhó semmiért - Előzetesen Joss Whedon alkotása

|

A Bosszúállók zseniális rendezője két hét leforgása alatt forgatta le a William Shakespeare művén alapuló "Sok hűhó semmiért" című filmet, melynek most megérkezett az első előzetese.

Hirdetés

A filmet minimális költségvetésből készítette Whedon, méghozzá feketén-fehérben és a kedvenc színészeit alkalmazt a forgatás során, akik egyben a barátai is, ezért pusztán jófejségből vállalták a szerepeiket és ennek köszönhető, hogy semmit nem hallhattunk a film készüléséről. A Sok hűhó semmiért (Much Ado About Nothing) a Lionsgate forgalmazásában kerül kiadásra június hetedikén, legalábbis ami a külföldi kiadást illeti. A magyar dátumról nem tudunk még semmit, de biztosak lehetünk benne, hogy a Bosszúállók rendezőjének újabb filmje nem marad hazai érdeklődés nélkül. A megvalósítás több, mint remek, a fekete-fehér hátteret színes tárgyak törik meg és olyan színészeket vonultat fel, mint Amy Acker, Alexis Denisof, Nathan Fillion, Clark Gregg, Fran Kanz, Jillian Morgese,Tom Lenk, Ashley Johnson, Reed Diamond, Riki Lindhome és Sean Maher.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.