Hirdetés

Soldado trailer - Josh Brolin és Benicio Del Toro terroristákra vadásznak

|

Megérkezett a Sicaro folytatásának előzetese és maradéktalanul hozza az előd feszült hangulatát.

Hirdetés

Denis Villeneuve 2015-ös Sicarioja az év egyik meglepetése volt, ami kritikailag és pénzügyileg is sikeres lett. Nem csak, hogy költségvetésének a tripláját kereste a kasszáknál, hanem ezen felül még 3 Oscar-jelölést is magáénak tudhat. Nem csoda tehát, hogy Taylor Sheridan forgatókönyvíró rögtön elkezdett dolgozni a Soldado címet viselő folytatáson, aminek most megérkezett az első trailere.

Hirdetés

A Soldado történetében Josh Brolin és Benicio Del Toro visszatérnek Matt Graver CIA ügynök és Alejandro Gillick beépült ügynök szerepében. A duót egy drogkartell nyomába küldik, akik terroristákat csempésznek át Mexikóból az Egyesült Államokba. Az első részből sajnos nem tér vissza Emily Blunt és Villeneuve sem maradt a rendezői székben, helyette az olasz származású Stefano Sollima (Bűnügyi regény: a sorozat, Gomorra, A.C.A.B. - Minden zsaru rohadék) vette át a stafétát, de az alábbi videó alapján a folytatás atmoszférájára sem lesz panasz.

A Soldado 2018. június 29-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.