Hirdetés

Soldiers of Fortune - Trailer

|

A Soldiers of Fortune című akciófilmnek semmilyen köze nincs a hasonló nevű játékhoz, csupán az elnevezésük egyezik, ennek ellenére remek színészekkel telepakolt alkotást kaphatunk.

Hirdetés

A Soldiers of Fortune nem rendelkezik nagy költségvetéssel és 8 millió dolláros büdzséjének nagy része minden bizonnyal a színészek gázsijára ment el, méghozzá olyan nevekre, mint Sean Bean, Dominic Monaghan, Ving Rhames, Christian Slater és James Cromwell. Az akciót az első nekifutásra kimondhatatlan nevű Maksim Korostyhevsky rendezte és már jó ideje kiadásra vár, amely meg is történik még 2012 folyamán (pontos dátum még nincs). A forgatókönyvet a Booking Knights (Joe Kelbley, Robert Crombie, Alexandre Coscas) írói vetették papírra. Sztori és további infók a folytatásban...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.