Hirdetés

Sorsvonalak - Gigászi magyar produkció epikus előzetessel

|

Annyi de annyi tehetség van ebben a kis országban amit ki lehetne kis odafigyeléssel és pénzbeli támogatással aknázni - a Sorsvonalak pont ilyen, megállja helyét a mostani hollywoodi projektek között, sőt!

Hirdetés

Egy gigászi magyar szuperprodukciónak lehetünk most szem és fültanúi, a megvalósítást 3D-ben kell majd elképzelni, de a Sorsvonalak (eredetileg Thelomeris) lenyűgöző sci-fi/fantasy világa önmagában is kellemes sóhajtásra ad okot. Az előzetest végigkövetve fennakadhat a szemünk a megvalósításon, bizony végre egy minőségi és igényes magyar mű ami látványában simán odaver pár külföldi blockbusternek szánt alkotásnak. A rendezői teendőket Hatvani Balázs vállalta magára, a főszerepben Bruce Willis és Michael Douglas örök hangja, az Érdemes művész díjjal kitüntetett Dörner György. Mellette szerepet kapott még Kerekes József, Viczián Ottó, Rudolf Péter és Bárd Noémi Polli is, de az igazán hatalmas fogás az a trailerben érces hangú narrátort játszó de egyébként a történetnek szerves részét képező Mark Hamill. Áll-leejtő előzetes és hivatalos sztori a továbbiakban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.