Hirdetés

Sötét titkok az internet világában - Clickbait előzetes

|

A Netflix legújabb sorozata izgalmasnak ígérkezik.

Hirdetés

Mi van akkor, ha egy szerettedet elrabolják? Mi van akkor, ha arról a szerettedről valaki az interneten valami számodra valótlannak tetsző dolgot kezd el terjeszteni úgy, hogy közben az élete is veszélyben forog? A Netflix Clickbait-je úgy tűnik, hogy megannyi izgalmas morális kérdést fog feszegetni a modern technológia, valamint az internetezési szokásaink tükrében. 

Hirdetés

Nick Brewer családapa és szerető férj, akit nők bántalmazásával vádolnak meg úgy, hogy egy videón tűnik fel, amelyen véresre van verve és kezében tart egy táblát az alábbi szöveggel: "Nőket bántalmazok. 5 millió megtekintésnél meghalok.". A Clickbait alapfelállása ez és az alább látható alig egyperces teaser trailerben kellőképpen felcsigázzák az érdeklődésünket ahhoz, hogy izgatottan várjuk az augusztus 25-i bemutatót. Lássuk hát azt a kedvcsinálót:

Ennyiből tehát egy abszolút kompetens thrillernek tűnik az eredmény, ami reményeink szerint felnő majd a beígért izgalmakhoz. A sorozat Tony Ayres és Christian White felügyelete alatt készül (Ayres, mint showrunner és executive producer, White, mint író és társproducer), a fő- és mellékszerepekben pedig Adrian Grenier-t, Betty Gabriel-t, Zoe Kazant, Phoenix Raei-t, valamint Elizabeth Alexander-t is láthatjuk. Rendezőként nagy örömünkre A gépész direktora, Brad Anderson is dolgozik a szérián. A Clickbait a Matchbox Pictures, a Tony Ayres Productions, valamint a Heyday Televisions produceri fennhatósága alatt készül a Netflix számára.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.