Hirdetés

Sötét zsaruk 3 - Klip a Back In Time főcímdalból (Update)

|

A Sony stúdió a héten Mexikóban tartotta szokásos évi sajtóeseményét, ahol többek között a Men In Black sztárjai és a népszerű énekes Pitbull is feltűntek.

Hirdetés

A Sötét zsaruk 3 hivatalos sztorija: J ügynök (Will Smith) és K ügynök (Tommy Lee Jones) diadallal visszatér… a múltba. J 15 éve védi bolygónkat az univerzum mocskától, és látott már néhány furcsa dolgot, de egy csápos, kocsonyás, nyolckarú lényt sem tart olyan érthetetlennek, mint szűkszavú kollégáját, K-t. Amikor utóbbi eltűnik, sőt, egy időhuroknak köszönhetően úgy tűnik, hogy talán sosem létezett, hű társa mégis jelentős kalandra vállalkozik, hogy megmentse.  Visszatér a múltba, hogy az eredeténél leplezze le azt a Földön kívülről irányított konspirációt, amely megpróbálja újraírni az emberi történelmet. A szolgálati időgép 1969-be, New York-ba repíti, ahol összefog az ifjú, de máris pókerarcú K-val (Josh Brolin). Csupán 24 óra áll a rendelkezésükre, hogy helyrezökkentsék az időt: a tét K élete, az ügynökség sorsa és az emberiség jövője. Néhányan a helyszínen hallhatták és láthatták a Pitbull előadásában a film főcímdalát, a Back In Time-ot. Az előadásról egy felvétel is készült, amelyet a továbbiakban tudsz megnézni.

Update: A koncertfelvétel után megérkezett a hivatalos videoklip rengeteg jelenettel a filmből

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.