Hirdetés

Spectral Trailer - a Netflix újra sci-fivel támad

|

A Netflix következő sajátgyártású filmje egy háborús sci-fi lesz.

Hirdetés

A Netflix újabb sajátgyártású filmet készített, ismét sci-fivel próbálkoznak az ARQ után, ezúttal katonák küzdenek valamilyen láthatatlan ellenséggel. A Spectralt Budapesten forgatták, a szemfülesek talán ki is szúrnak egy-két helyet, a történet főszereplője egy mérnök, akivel összefog a katonaság különleges alakulata, hogy megállítsák a megmagyarázhatatlan fenyegetést. Igyekeznek úgy reklámozni, mint egy természetfeletti Sólyom végveszélyben, csak az impozáns színészgárda nélkül és kisebb költségvetésből.

Hirdetés

Azért nem lesz ok panaszra, tisztességes látványt kapunk és nem teljesen ismeretlen arcokat: James Badge Dale, Max Martini, Emily Mortimer, Bruce Greenwood, Clayne Crawford, Cory Hardict, Louis Ozawa Changchien, Jimmy Akingbola, Dylan Smith, Philip Bulcock, Royce Pierreson, Ursula Parker és Mark O'Neal. Már jövőhéten (december 9.) nézhetjük is a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.