Hirdetés

Itt a Spider-Man: Homecoming trailere és olyan állat, mint ahogy vártuk! (Frissítve)

|

Bár sajnáljuk, hogy nem Andrew Garfield húzza magára a pókrucit ezentől, a Polgárháborúban Tom Holland bizonyította, hogy neki is jól áll a hálószövögetés és a következő önálló Pókember film első trailere valószínűleg a kétkedőket is meggyőzi majd.

Hirdetés

A Sony Pictures és a Marvel megígérte, hogy Jimmy Kimmel Tonight Showjában fog debütálni a legelső Spider-Man: Homecoming előzetes és így is lett. 

Frissítés: A Marvel Magyarország jóvoltából megérkezett az első előzetes magyar feliratos változata! 

Hirdetés

Ahogyan azt korábban is elmondták, az Amerika Kapitány: Polgárháborúban látható Pókjelmez némi átalakításon, fejlesztésen ment át, köszönhetően a film egyik várható pozitívumának, a Robert Downey Jr. alakította Tony Starknak. A Pókember: Hazatérésben (valószínűleg ez lesz a magyar cím) láthatunk egy régi ismerőst is visszatérni a Vasember-filmekből, ő Happy Hogan (Jon Favreau), de rajta kívül bőven lesznek új arcok is, például a fiatal és felettébb dögös May néni Marisa Tomei megformálásában, vagy éppen Donald Glover és Zendaya. Falmászónk ellenfele nem kisebb színész lesz, mint Michael Keaton, aki Keselyűként nehezíti majd meg Peter Parker életét. 

A Spider-Man: Homecoming 2017. július 7-én debütál Jon Watts (Cop Car) rendezésében. Nektek hogy tetszik a legelső előzetes? Hozta azt, amit vártatok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.