Hirdetés

Előzetesen a Spider-Man: Into the Spider-Verse animációs film

|

Vajon Tom Holland Pókemberéhez hasonlóan behálóz(nak) minket?

Hirdetés

Ugyan Pókember a nagyvásznon hazatért a Marvelhez, a karakter jogait továbbra is birtokló Sony nem mondott le róla, hogy továbbra is használja a falmászót. Ugyan az Andrew Garfield-féle széria két résznél félbe maradt, most Tom Hardy-val próbálnak meg összehozni egy Venom filmet, valamint jön egy csajos spin-offot Silver Sable-el, mindezt Pókember nélkül. Kevés szó esett viszont a jövő évi animációs filmről, amely most kapta meg az első előzetesét és rögtön nem is egy Hálószövőt kapunk benne.

Hirdetés

Ugyanis a Spider-Man: Into the Spider-Verse, ahogy a képregényolvasók a címéből is sejthetik több különböző Pókember kalandjait meséli el, a középpontban ezúttal azonban nem Peter Parker figurája kerül, hanem "utódja", Miles Morales.

Ami miatt bizakodóak vagyunk (a bennünk lakozó Pókember-rajongón túl) a filmmel kapcsolatban, az egyrészt a sajátos animáció, ami CGI és stop-motion sajátos keveréke, a másik pedig a flm kreatív elméi, Phil Lord és Chris Miller, akiket ugyan most csúnyán kirúgtak a Han Solo-film éléről, viszont nekik köszönhetjük a két Jump Street-mozit és animációs fronton szereztek először hírnevet maguknak a Derült égből fasírttal és legfőképpen A LEGO-Kalanddal.

A rendezői székben Rodney Rothman, Peter Ramsey (Az öt legenda) és Bob Perischetti (A kis herceg) ülnek, ami a temérdek Pókember miatt még indokoltnak is tűnik. Az eredeti hangok között megtalálható lesz Liev Schreiber (X-Men Kezdetek - Farkas), mint a film főgonosza, Moralest Shameik Moore szólaltatja meg, de a friss Oscar-díjas Mahershala Ali (Holdfény) is a mikrofon mögé állt, míg Phil Lord a forgatókönyvért is felelt a produceri teendők mellett Amy Pascal, Avi Arad és persze Chris Miller mellett. A bemutató 1 év múlva, 2018 december 14-én esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.