Hirdetés

Első ízelítőn az új Pókember! Holnap debütál a Trailer!

|

Kapott egy rövid kis teasert a jövőre érkező Pókember: Hazatérés.

Hirdetés

A Sony Pictures és a Marvel előrukkolt egy rövidke kis kedvcsinálóval a jövőre debütáló Pókember: Hazatéréshez, amelynek holnap érkezik az első érdemi előzetese a Jimmy Kimmel Tonight Showban.

Hirdetés

Ahogy a Brazíliai Comic-Conon a résztvevők már elmondták, az Amerika Kapitány: Polgárháborúban látható kosztüm egy kis upgrade-en esett keresztül. A Tom Holland alakította Peter Parker mellett biztosan számíthatunk Marisa Tomei-re, mint May néni Robert Downey Jr.-ra, mint Tony Stark (és mint Vasember), ahogy a biztonsági főnökére, Happy Hoganre is. Egyébként az első két Vasembert is rendező Jon Favreau-nak az elmúlt években szemmel láthatóan eltűnt a nyaka, amelyre ez a teaser is a bizonyíték. Az ellenlábas pedig nem kisebb név lesz, mint Michael Keaton, méghozzá Keselyűként, a producer, Kevin Feige pedig John Hughes filmjeihez illő könnyed szellemiséget ígér, és eme 18 másodperc alapján Holland képét elnézve még hinni is kénytelenek vagyunk neki. A filmet Jon Watts (Cop Car) rendezi és július 7.-én debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.