Hirdetés

Keanu Reevesszel a SpongyaBob: Spongya szökésben első előzetese is jobb

|

Kedvenc tengeri szivacsunk a komputeranimáció ellenére még mindig a régi.

Hirdetés

Már négy év telt Spongyabobék legutóbbi nagyvásznon tett kiruccanása óta, azonban mivel eme alkotás is viszonylag jövedelmezőnek bizonyult a Paramount számára, így Bikinifenék legvidámabb lakója jövőre ismét útra kel, hogy ezúttal is rengeteg furcsa figurával, na meg egy lélegzetelállító színésszel fusson össze.  

Hirdetés

A Spongyabob: Spongya szökésben címre keresztelt új mozifilmben Spongyabobot és barátait ezúttal már teljes egészében a modern CGI segítségével fogják életre kelteni, ami első hallásra bármennyire is rosszul hangzik, a legelső előzetes alapján közel sem tűnik vállalhatatlannak, vagy rossznak. Sőt a stop-motion animációra hajazó technikát elnézve esélyes, hogy már jól ismert humorfaktorba is képes lesz némi jóleső frissességet vinni. Annyi viszont bizonyos, hogy a trailer igazi meglepetéseként jelenlévő Keanu Reeves jelenléte már önmagában sokakat bevonz majd a filmszínházakba Kockanadrágék újabb hajmeresztő kalandjaira.

A Spongyabob: Spongya szökésben 2020. június 11-én kerül a mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.