Hirdetés

Megérkezett a Stan és Pan film első előzetese

|

A nálunk csak Stan és Panként emlegetett Laurel & Hardy utolsó időszakát bemutató életrajzi film akár még az Oscarra is benevezhet.

Hirdetés

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a filmtörténelem egyik leghíresebb párosát, akiket nyugodtan nevezhetünk a slapstick humor nagyágyúinak is. Stan Laurel és Oliver Hardy életútja, pontosabban ennek az útnak a második fele végre feldolgozásra kerül Steve Coogan és John C. Reilly főszereplésével. Ennek láthatjuk az első előzetesét.

Hirdetés

A történet abban az időszakban játszódik, amikor a két nevettető hírneve már leszálló ágban van, és éppen egy színpadi turnén vesznek részt Nagy-Britanniában. A turné alatt a két barát viszonya már elég keserédes, hiszen a hírnevük zenitjén már jócskán túl vannak, és a közönségük is ekkorra már megfeleződik. De ahogy az a trailerből is kiderül, a shownak folytatódnia kell.

Jon S. Baird direktor filmje a Londoni Filmfesztiválon fog debütálni, és már azt is rebesgetik egyes hírportálok, hogy akár az Oscarig is eljuthat. 

A Stan & Ollie premierje 2019 januárjában lesz a briteknél. Az viszont még kérdéses, hogy nálunk bemutatják-e.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.