Hirdetés

Stan Lee azt mondta, hogy Pókember nem lehet meleg

|

Megannyi szuperhős, köztük Pókember atyja, Stan Lee reagált arra az elképzelésre, hogy a falmászó vonzódhatna saját neméhez, illetve azt is elárulta, hogy Andrew Garfield jobb Pókember, mint Tobey Maguire volt.

Hirdetés

Miután Mary Janet kivágták A csodálatos Pókember 2-ből, a Peter Parkert alakító Garfield felvetette annak a lehetőségét, hogy a karakter a férfiakhoz is vonzódhatna. Ez a kijelentése elég nagy port kavart és most a szuperhős megalkotója, Stan Lee is kifejtette véleményét: "Hogy bisexuális legyen? Nem hallottam ilyesmiről. És ha mégis igaz, akkor megyek és intézek pár telefonhívást. Azt hiszem egy nemhez vonzódni mindenkinek elég."

Lee ezután elkezdte Garfieldot dícsérni, és elárulta, hogy jobban tetszik neki a szerepben, mint Tobey Maguire"Szerintem Andy Garfield nagyszerű Pókember, abszolút nagyszerű," mondta. "Valójában, már az első Pókember filmbe is őt választottam volna, ha jelentkezik."


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.